Microblading by Phibrows

Amel Gadiri - Phibrows Artist

Hyperrealistische wenkbrauwen 

PhiBrows is een handmatige, semi-permanente techniek van hyperrealistische wenkbrauw tekeningen waarbij de vorm van wenkbrauwen wordt berekend op basis van gezichtsmorfologie en de gulden snede (phi 1.618).

De techniek is bedoeld voor iedereen – ouder dan 18 jaar – die esthetische problemen van zijn wenkbrauwen will corrigeren. Om de behandeling met succes uit te voeren, mag de huid niet beschadigd zijn. Als er eczeem, seborrheic dermatitis, acne, puistjes of enige schade aan de wenkbrauwen is, zullen we dat eerst behandelen. Deze semi-permanente techniek blijft ongeveer twee jaar.

Als u al een tatoeage op uw wenkbrauwen heeft, dan moet u deze eerst laten verwijderen voordat u PhiBrows laat doen.

De tattoo-inkt zit veel dieper in de huidlaag waardoor de PhiBrow-lijnen onmerkbaar zullen zijn. Dit is zonde van een behandeling.

 Mocht u inkt over hebben die erg licht is, dan is PhiBrows wel een mogelijkheid maar zullen we eerst een consult moeten plannen om de huidige kleur van uw wenkbrauwen te bekijken.

Amel Gadiri is onze gecertificeerde PhiBrow Artist. PhiAcademy is een van de best beoordeelde cosmetologie-academies ter wereld. Ze zijn gespecialiseerd in wenkbrauwen, wimpers en PMU-behandelingen.

Interested in knowing more about Microblading ?