Laser Pigmentverwijdering

celeste dermacare laser pigment removal

Pigmentbehandelingen met de Candela GentleMax Pro : 

De nieuwste lasertechnologie voor verkleuringen op de huid. Geschikt voor het verouderingsproces en overmatige blootstelling aan de zon. 

Pigmentvlekken zijn verkleuringen op de huid die zijn ontstaan door een overproductie van melanine. Er kunnen verschillende oorzaken zijn zoals; het verouderingsproces, overmatige blootstelling aan de zon, hormoonwisselingen, bepaalde huidaandoeningen en ontstekingen. De laser absorbeert het te veel aan pigment en geeft hierdoor alleen op de laesie warmte af, hierdoor verbrandt als het ware het te veel aan pigment.

Het is mogelijk om pigmentatie in het gelaat, handen, hals of elders op het lichaam te laten laseren. Meestal gaat dit om pigmentvlekken ten gevolge van zonschade. Echter, is niet elke pigmentvlek behandelbaar.

Enkel pigmentvlekken in de bovenste huidlaag kunnen worden behandeld. Daarnaast zijn pigmentvlekken ten gevolge van hormonen ook erg riskant in verband met uitbreiding van het pigment (denk aan melasma; ook wel zwangerschapsmasker). Ook voor deze behandeling geldt het advies om het enkel toe te passen in het najaar en de winter. 

Before

Laser Pigmentverwijdering Den Haag

After

Interested in knowing more about our Laser Pigment Removal ?