Skin Rejuvenation

Skin Tightening Den Haag

Wij bieden onze gewaardeerde klanten non-chirurgische huidverjongingstechnieken aan.

Gentle Nd:YAG Laser is een non-chirurgische technologie die de verouderde huid efficiënt en risicoloos behandelt. Het helpt rimpels te verminderen, vermindert puistjes en zorgt ervoor dat hangende huid weer terug op z’n plaats komt. Aan het einde van de behandeling zult u een strakke, gladde en jeugdige huid hebben. 

Hier een Paar Redenen Waarom Huidverstrakking met de GentleMax Pro Nd:YAG Laser Succesvol is

  • Een tijdbesparende methode – Na uw behandeling zult u geen bijwerkingen ervaren.
  • Bijna geen ongemak – De behandeling is relatief pijnvrij.
  • Er is geen nazorg nodig. 
  • De verouderde huid kan onmiddellijk worden behandeld, bijvoorbeeld op de dag waarop u een feestje heeft, of waarop u naar een bruiloft van een geliefde gaat.
  • Voorafgaand aan de behandeling hoeft er niets aan de huid gedaan te worden. 
  • Na de behandeling zult u eindeloze cosmetische voordelen ervaren. 
  • De behandeling stimuleert de aanmaak van collageen en helpt het collageenlevel op een natuurlijke manier op peil te houden. 

De Procedure

De procedure kan worden uitgevoerd op elk stuk huid op het lichaam zoals de armen, buik, en benen. Over het algemeen duurt de behandeling drie tot vijf maanden aangezien drie tot vijf behandelingen genoeg zijn voor het beste resultaat.                                                         

Wat Zijn De Bijwerkingen?

Huidverstrakking waarbij gebruik wordt gemaakt van een laser is vrijwel risicoloos en non-chirurgisch, zonder bijwerkingen. In zeldzame gevallen kan de behandeling een beetje pijn of milde zwelling veroorzaken. Deze bijwerkingen zijn van korte duur en verdwijnen snel.

Interested in knowing more about our Laser skin rejuvenation ?